Başbakan'dan Edirne'ye hızlı tren müjdesi

Başbakan Yıldırım, "Edirne'ye hızlı tren geliyor. 2018 ilk aylarında kazmayı vuruyoruz, temeli atıyoruz. Böylece Edirne-İstanbul arası 1 saat 15 dakika."

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 30 Aralık 2017 15:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Başbakan'dan Edirne'ye hızlı tren müjdesi

Başbakan Binali Yıldırım, partisinin Edirne İl Kongresi'ne katıldı. Yıldırım, burada yaptığı konuşmada Edirne'ye müjde verdi:

EDİRNE'YE HIZLI TREN

Edirne ile ilgili hizmetleri ve yatırımlara değinen Yıldırım, "2003'ten bugüne kadar son 15 yılda serhat şehri Edirne'ye tam 6,5 milyar yatırım yaptık. Helali hoş olsun. Edirne bunu hak ediyor. Edirne'ye hızlı tren geliyor. 2018'in ilk aylarında kazmayı vuruyoruz, temeli atıyoruz. Böylece Edirne-İstanbul arası 1 saat 15 dakika... Hayırlı uğurlu olsun." diye konuştu.

Edirne ve Türkiye için yapacak çok işleri olduğunu kaydeden Yıldırım, şöyle devam etti:

"AK Parti milletin efendisi değil, her zaman hizmetinde olmuştur. Halka hizmeti Hakk'a hizmet olarak gördük ve bugüne kadar hep bu anlayışla çalıştık. AK Parti teşkilatları da bu yaklaşımla 2019'da büyük bir zaferin mimarı olacaktır. Sizlere güveniyoruz gençler, sizlere güveniyoruz hanımefendiler, sizlere güveniyoruz beyefendiler." ifadelerini kullandı.

Edirne İl Kongresi'nin hayırlara vesile olmasını dileyen Yıldırım, bir kez daha aday olan AK Parti İl Başkanı İlyas Akmeşe'yi ve yol arkadaşlarını tebrik etti, başarılarının devamını diledi. Yıldırım, sözlerini "Edirne'yi sizlere, sizleri de Allah'a emanet ediyorum." diyerek tamamladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber